HUOM! Mikäli et vielä ole tunnistautunut pankkitunnuksillasi siirry tästä tunnistautumiseen.

Rekisteriseloste

(HenkTL 10 §, 523/1999)

Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjänä toimii: Oy MR Capital Ab
Y-tunnus: 2102036-9
Osoite: PL 82, 65101 Vaasa


  1. Rekisterin pitämisen peruste

    Rekisterin tarkoituksena on kuluttajaluottopalveluun liittyvän asiakassuhteen hoito.
  2. Rekisterin nimi

    Oy MR Capital Ab:n asiakasrekisteri
  3. Rekisterin käyttötarkoitus

    Käyttäjän henkilötietoja käsitellään palveluihin liittyvien asiakassuhteiden laskutukseen, ylläpitämiseen, hoitamiseen, analysointiin ja tilastointiin sekä palveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen. Oy MR Capital Ab hyödyntää rekisteriä myös suoramarkkinointitarkoituksiin.
  4. Rekisterin sisältämät tiedot

    Palveluissa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

    - Yhteystiedot (henkilö nimi, osoite ja puhelinnumero)
    - Suomen Asiakastieto Oy:ltä luoton myöntämistä varten saadut tiedot luottokelpoisuudesta
    - Henkilötunnus
    - Asiakkaan lähettämä sähköinen viestintä
    - Asiakaspalvelutilanteisiin liittyvä viestintä
    - Lasku- ja maksutiedot

    Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä henkilötietolain sallimissa rajoissa Oy MR Capital Ab:n omissa rekistereissä.
  5. Säännönmukaiset tietolähteet

    Henkilötietoja kerätään ainoastaan palvelun käyttäjältä palvelun käyttämisen ja asiakaspalvelutilanteiden yhteydessä. Lisäksi rekisteriin tallennetaan tiedot henkilön luottokelpoisuudesta Suomen Asiakastieto Oy:ltä sekä nimi- ja osoitetiedot Väestörekisterikeskukselta.
  6. Tietojen luovutus

    Oy MR Capital Ab voi luovuttaa henkilötietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Oy MR Capital Ab luovuttaa henkilötietoja laskutuksesta ja perinnästä vastaaville yrityksille sekä tarvittaessa viranomaisille.

    Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.
  7. Rekisterin suojaus

    Rekisteriä ylläpidetään rekisterinpitäjän tai tämän alihankkijan tiloissa, jossa on asianmukaiset suojaus- ja kulunvalvontajärjestelmät. Väärinkäytös- ja tunkeutumisyritysten torjunta toteutetaan eri tasoisilla teknisillä ja sovellusratkaisuilla.

    Tiedot käsitellään luottamuksellisesti, eivätkä yrityksen ulkopuoliset tahot pääse niihin käsiksi.
  8. Tarkastusoikeus

    Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu.

    Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:
    Oy MR Capital Ab
    PL 82
    65101 Vaasa